Abordează tema sănătății într-un eseu și câștigă o bursă

Publicația Youth.md anunța un Concurs de esuri.

Youth.md este o platformă independentă, creată de către tineri pentru tineri, care cuprinde informație și oportunități privind: Concurs, voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii.

Prin intermediul acestui portal se urmărește  dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova. Echipa responsabilă de actualizarea și menținerea siteului constă din tineri creativi care se află într-o continuă căutare de oportunități atît pe plan național, cît și internațional.

Despre concurs:

Cine organizează? The Health King Team

Ce? Concurs de eseuri pentru 3 burse

Deadline: 25 decembrie 2017, ora 23:59

Detalii:

The Health King Team oferă burse pentru 3 eseuri câștigătoare, în valoare totală de 1000 $, pentru studenți. Concursul este deschis pentru studenții înscriși în colegii sau universități din întreaga lume, în special pentru cei care își fac studiile medicale. Premiul întâi va fi în valoare de 500 $, iar cel de al doilea și al treilea câte 250 $ fiecare.
Temele de eseu sunt:

Cum trebuie controlată problema obezității în SUA;
Sănătate și fitness;
Sănătate și dietă;
Planurile dietei;
Exercițiile și sănătatea;
Obezitatea;
Sănătate și educație;
Sarcinile;
Probleme de sănătate în țările lumii a 3-a.

Eseul trebuie să fie scris în limba engleză. Lucrările ar trebui să aibă 500 – 700 de cuvinte. Plagiatul nu este permis în nici un caz.

Eseul trebuie trimis la adresa scholarships@thehealthking.com împreună cu datele de contact. Numele câștigătorilor vor fi dezvăluite la data de 1 ianuarie 2018.

Sursa: http://www.thehealthking.com/scholarship/

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Close