Ofertă muncitori sezonieri pentru culturi de sparanghel în Germania, landul Hessen.

Întreprinderea se află în Germania în landul federal Hessen.

Suprafaţă cultivată: cca. 10 ha. Întreprinderea este specializată în cultura de fructe. Este vorba mai ales de culturi de mere, fructe-boabă, pere, căpşuni, cireşi şi prune. Întreprinderea este specializată şi în legumicultură. Este vorba despre culturi de sparanghel. În întreprindere lucrează până la 2 angajaţi permanenţi şi până la 10 muncitori sezonieri

Căutăm muncitori sezonieri pentru lunile aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie. Programul de lucru este în medie de 7 ore, fiind posibil ca programul să fie suplimentat cu până la două ore/zi. Plata se efectuează în Euro. Salariul contractual. Plata în acord posibilă. Cazare în locuinţă, respectiv casă. În dotare se află următoarele cameră de dormit, facilităţi pentru spălat şi facilităţi pentru gătit. Schimburi de pat în dotare. Pentru cazare se percep 6,28 Euro pe zi. Fără hrană.

loading…

Contacte

Puteţi lua legătura cu noi în limbile: germană şi engleză. Vă rugăm să aplicati  aici andreas.baumer@t-online.de. Ne puteţi contacta în următoarele moduri: telefon +49 6071 25290 prin fax +49 6071-1364 şi pe cale poştală.

Geolocația

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Close