Muncă în Germania în landul federal Niedersachsen la varză şi salată

Întreprinderea se află în Germania în landul federal Niedersachsen. Suprafaţă cultivată: cca. 120 ha.

Întreprinderea este specializată în legumicultură. Este vorba mai ales de culturi de varză şi salată. În întreprindere lucrează până la 10 angajaţi permanenţi şi până la 50 muncitori sezonieri.

Căutăm muncitori sezonieri pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie. Programul de lucru este în medie de 8 ore, fiind posibil ca programul să fie suplimentat cu până la două ore/zi. Se lucrează 6 zile pe săptămână, după posibilităţi. Plata se efectuează în Euro. Salariul pe oră este de 8,60 Euro brut. Cazare în container. În dotare se află următoarele cameră de dormit, cameră de zi, facilităţi pentru spălat şi facilităţi pentru gătit. Pentru cazare se percep 2,40 Euro pe zi. Fără hrană.

Contacte

Reymers Gemüsebau
Reymers, Dierk
Reindorfer Weg 11a
21244 Buchholz

Adresa de Internet a întreprinderii noastre este www.reymers-gemuese.de . Vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email dierk@reymers-gemuese.de. Ne puteţi contacta în următoarele moduri: prin fax +49(0)418137993, prin telefon +49 4181 39036 şi pe cale poştală sau prin aplicația de aici.

loading…
Geolocația

Urmărește-mă

Românul

Moderator la newsmoldova.info
Urmărește-mă
Muncă în Germania în landul federal Niedersachsen la varză şi salată înnoit: octombrie 8, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: