Expoziția de binefacere pentru susținerea tinerilor talente a Asociației Obștești „Andromeda”

Vă invităm să descoperiți comoara ascunsă chiar în centrul Chișinăului.

O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova.

O expoziție excepțională și plină de inspirație și culori! Descoperiți enigma din spatele fiecarui tablou și cum art-obiectele își povestesc istoria.

Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului.

Toți care au vizitat-o au rămas foarte impresionați!
Veniți cu prietenii, familia, rudele și mai ales cu copiii.

Artistul Andrei Mudrea, Maestrul Emerit în Arte Plastice, este unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova, lucrările sale ajungînd peste tot în lume, atît în colecții publice cît și private.

Expoziția dată este una de binefacere pentru susținerea tinerilor talente și este organizată în cadrul Asociației Obștești „Andromeda”.

Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).
La intersecția străzii Columna cu Zona Pietonală, dacă priviți spre Parc faceți 10 m la dreapta, dacă priviți din Parc spre Pietonală, faceți 10 m la stînga. Acolo o să fie o portiță galbenă. Intrați în curte și mergeți spre următoarea poartă galbeă (pe diagonală, ușor spre stînga).

Expoziția începe chiar de afară și are continuare în interiorul atelierului de creație.

Acces liber. Orar de weekend: 11:00-17:00, în timpul săptămînii doar cu programări la tel.: 079 655 243

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Close