Căutăm muncitori sezonieri tot timpul anului. Germania, Rheinland-Pfalz

Întreprinderea se află în Germania în landul federal Rheinland-Pfalz. Suprafaţă cultivată: cca. 100 ha. Întreprinderea este specializată în cultura de fructe.

Este vorba mai ales de culturi de mere, pere şi cireşi. Întreprinderea este specializată şi în domeniul agricol. Este vorba mai ales de culturi de cereale şi cartofi. Unitatea efectuează şi marketing direct. În întreprindere lucrează până la 2 angajaţi permanenţi şi până la 10 muncitori sezonieri

Căutăm muncitori sezonieri tot timpul anului. Programul de lucru este în medie de 8 ore, fiind posibil ca programul să fie suplimentat cu până la două ore/zi. Se lucrează 6 zile pe săptămână, după posibilităţi. Cazare în locuinţă, respectiv casă. În dotare se află următoarele facilităţi pentru spălat şi facilităţi pentru gătit. Masa la prânz se oferă gratuit.

loading…

Contacte

Puteţi lua legătura cu noi în limbile: germană. Adresa de Internet a întreprinderii noastre este www.bauer hellmeister.de. Vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email  Aici aplicația de angajare – Andreas.Helleister@web.de. Ne puteţi contacta în următoarele moduri: pe telefonul mobil +49 171 4136315.

Kartoffel-und Obsthof
Hellmeister, Andreas
Herrbornstr.18
55435 Gau-Algesheim
Codul întreprinderii
10375
Geolocația

Urmărește-mă

Românul

Moderator la newsmoldova.info
Urmărește-mă
Căutăm muncitori sezonieri tot timpul anului. Germania, Rheinland-Pfalz înnoit: octombrie 10, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: