Teatrul Copiilor Lumineaza Circul pe Arena Mare a Circului din Chișinău

Proiectul social Luminează Circul continuă cu un eveniment destinat copiilor și anume reprezentarea unei piese de teatru de copii și pentru copii pe scena celei mai misterioase și frumoase clădiri din Chișinău-Arena Mare a Circului.

Arena Mare a Circului din Chișinău va fi luminată din nou. De această dată cei care vor aduce magia în clădirea mult uitată este Teatrul Copiilor.
Teatrul Copiilor prezintă un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare ,,Visul unei nopți de vară”. 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepţie va fi interpretată live de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chişinău va fi scăldată într-un show de lumini, creînd o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluţia captivantă a micilor actori deghizaţi în costume nemaipomenite.

#LumineazăCircul este un proiect social care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind starea deplorabilă în care se află mai multe monumente, clădiri culturale, în special Arena Mare a Circului din Chișinău.

Scopul evenimentului e de a facilita contactul celor mici cu arta și a prezenta Arena Mare a Circului din Chișinău ca o sală polivalentă, în mod special destinată copiilor. Piesa de teatru și toate distracțiile propuse pentru copii în holurile circului vor transforma clădirea într-un loc magic în care se vor întâlni mai multe genuri de artă.

Ediția curentă a evenimentului Teatrul copiilor #LumineazăCircul va fi realizată în parteneriat cu emisiunea TV ,,WOW KIDS”, Școala Republicană de Hipism și Pentatlon Modern.

Seria de evenimente #LumineazăCircul va încuraja şi va sta la baza restabilirii instituţiei-monument de importanță națională.

Formaţia „Gândul Mâţei”, ,,Teatrul Copiilor”, şi partenerii evenimentului vă încurajează să veniţi pe data de 10 septembrie, anul 2017, ora 14:00, la Circ. Veţi avea parte de un eveniment plin de magie!

Detalii găsiți pe pagina evenimentului Teatrul copiilor.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close