Pe piaţa mediatică din România va apărea o nouă televiziune de ştiri.

Pe piaţa mediatică din Română va apărea în cel mai scurt timp o nouă televiziune de ştiri. Va fi după modelul editorial Euronews.

Despre asta a anunţat jurnalistul clujean Liviu Alexa. Consiliul Național al Audiovizualului de la Bucureşti a aprobat acordarea unei licențe prin cablu, cu acoperire națională, pentru televiziunea de știri care se va numi NCN.Transmite moldova9.com

Liviu Alexa a declarat pentru portalul românesc paginademedia.ro că plănuiește lansarea NCN la data de 1 decembrie. El a mai spus că are deja un acord de distribuție cu compania Telekom, și că este în discuții și cu alți cabliști.

„Ne dorim să ocupăm o zonă pe care noi credem că avem puterea să ne mișcăm mai bine. Ne dorim să facem nu o clonă de Euronews ci să facem un post care să replice ideea postului european de știri, evident adaptat la nivel local. Avem și puterea spă ne finanțăm și din puterea noastră, dar avem și o echipă care să se ocupe de acest proiect”, a spus Liviu Alexa în fața membrilor CNA.

Televiziunea de ştiri de peste Prut va avea un talk-show, seara, prezentat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, iar în rest, scurte emisiuni de cinci minute pe diverse tematici.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns