Locuri de muncă în Germania – agricultură Bio Obsthof Gräßle

Bio Obsthof Gräßle – caută persoane la muncă. Întreprinderea se află în Germania în landul federal Baden-Württemberg. Suprafaţă cultivată: cca. 40 ha.

Întreprinderea este specializată în cultura de fructe. Este vorba mai ales de culturi de mere şi pere. În întreprindere lucrează până la 5 angajaţi permanenţi şi până la 50 muncitori sezonieri

Căutăm muncitori sezonieri tot timpul anului. Programul de lucru este în medie de 8 ore, fiind posibil ca programul să fie suplimentat cu până la două ore/zi. Se lucrează 6 zile pe săptămână, după posibilităţi. Plata se efectuează în Euro. Salariul pe oră este de 12,60 Euro brut. Cazare în container. În dotare se află următoarele cameră de dormit, cameră de zi, facilităţi pentru spălat şi facilităţi pentru gătit. Schimburi de pat în dotare. Pentru cazare se percep 10,00 Euro pe zi. Masa la prânz se oferă contra cost, la preţul de 8,00 Euro pe zi.

loading…

Bio Obsthof Gräßle land-ul Baden-Württemberg. Langă orașul Heilbronn.

cules de mere germania

Puteţi lua legătura cu noi în limbile: germană, poloneză, română şi engleză. Adresa de Internet a întreprinderii noastre este www.bio-obsthof-graessle.de. Ne puteţi contacta în următoarele moduri: telefon +49 7066 5549, prin fax +497066-1750 şi pe cale poştală.

Locuri de muncă în Germania – agricultură Bio Obsthof Gräßle înnoit: septembrie 29, 2017 de autorul: NewsMoldova

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: