Haicumine – conectează conducătorii auto cu locuri libere în mașină și pasagerii care călătoresc în aceiași direcție

Cum ar fi să parcurgi distanța Chișinău – Bălți și să achiți 40 lei? Sau, poate Chișinău – Iași cu doar 60 lei? Pare imposibil?

Din 21 septembrie călătorește spre toate localitățile din Republica Moldova dar și din străinătate la un preț mai ieftin ca de obicei. Tot ce trebuie să faci este să accesezi haicumine.md, să te înregistrezi și exploarează lumea!
“Haicumine” conectează conducătorii auto cu locuri libere în mașină și pasagerii care călătoresc în aceiași direcție, iar împreună împart costurile pentru combustibil.

Pentru siguranța pasagerilor și șoferilor care au spațiu liber în mașină, site-ul haicumine.md oferă posibilitatea de a lăsa un feedback despre fiecare călătorie. Pentru fiecare recenzie, ei vor primi puncte care le vor permite să beneficieze de reduceri la una din agențiile de turism din țară. Suma reducerii va fi de la câteva sute la mai multe mii de lei, pentru orice destinație turistică.

Înregistrează-te acum! Și… Hai cu mine!

START OFICIAL – 28 SEPTEMBRIE!

Urmărește-mă

Românul

Moderator la newsmoldova.info
Urmărește-mă
Haicumine – conectează conducătorii auto cu locuri libere în mașină și pasagerii care călătoresc în aceiași direcție înnoit: septembrie 22, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: