Căutăm muncitori sezonieri pentru zootehnie Germania, landul Rheinland-Pfalz

Întreprinderea se află în Germania în landul federal Rheinland-Pfalz. Suprafaţă cultivată: cca. 170 ha. Întreprinderea este specializată în păşuni. Animale crescute în întreprindere: viţei, găini ouătoare, vaci de carne, porci de carne şi vaci cu lapte….

[sociallocker id=”3225″]
Întreprinderea este specializată şi în domeniul agricol. Este vorba mai ales de culturi de cereale, cartofi şi porumb. Întreprinderea este specializată şi în domeniul zootehnic. Animale crescute în întreprindere: viţei, găini ouătoare, vaci de carne, porci de carne şi vaci cu lapte. În întreprindere lucrează până la 5 angajaţi permanenţi

Căutăm muncitori sezonieri pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie. Programul de lucru este în medie de 8 ore, fiind posibil ca programul să fie suplimentat cu până la două ore/zi. Se lucrează 6 zile pe săptămână, după posibilităţi. Plata se efectuează în Euro. Salariul pe oră este de pana la 8,60 Euro brut. Cazare în locuinţă, respectiv casă. În dotare se află următoarele cameră de dormit, cameră de zi, facilităţi pentru spălat şi facilităţi pentru gătit. Schimburi de pat în dotare. Cazarea este gratuită. Masa dimineaţa, la prânz şi seara se oferă gratuit.

Contacte:

Suntem Ulrike și Martin Weinig – Puteţi lua legătura cu noi în limba germană. Ne gasiti aici  www.hofladen-bauernladen.info. Vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email Weinig-Fruecht@t-online.de. Ne puteţi contacta în următoarele moduri: telefonic +49 2603 3840 şi pe cale poştală. Sau folositi aplicatia aici.
[/sociallocker]

loading…

Geolocația:

Urmărește-mă

Românul

Moderator la newsmoldova.info
Urmărește-mă
Căutăm muncitori sezonieri pentru zootehnie Germania, landul Rheinland-Pfalz înnoit: octombrie 4, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: