Veniți acasă măi copii – un bărbat din Sangerei s-a pomenit cu un bloc de locuințe pe lotul său

Și-a cumpărat un teren pentru a-și construi o casă, însă pe lotul lui a fost ridicat un bloc de apartamente. Transmite JurnalTV

Este vorba despre un bărbat din Sangerei, care de peste 15 ani munceşte în Italia. El povestește că acum zece ani a achiziționat un lot în centrul orașului său de baştină pentru a-și ridica o gospodărie, însă, când a revenit acasă peste câţiva ani, s-a pomenit cu o construcție pe el.

Anatolie Cibotaru spune că a intrat în posesia terenului în anul 2007, iar în timp ce muncea în străinătate pentru a-și face o casă, o companie de construcție a pus temelia unui bloc de locuințe pe terenul său.

Iar atunci când a mers la primărie să ceară explicații, bărbatul spune că funcționarii au început să-l poarte pe drumuri.

Potrivit juristului Primăriei orașului Sângerei, Galina Afanasiev, instituția nu are nicio responsabilitate în acest caz, iar vinovați pentru această situație ar fi reprezentanții Consiliului Raional.

Vicepreședintele raionului Sângerei pe probleme economice și agricultură, Ivan Cebotari, a refuzat să facă un comentariu la telefon pe marginea acestui subiect. Totuși, el a menționat că blocul a fost construit cu acordul primăriei, iar mai multe detalii ne va putea oferi abia la sfârșitul lunii august, atunci când va reveni din concediu.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close