OPINIE: Revoluționarea prostituției, jocurile de noroc şi Nata Albot.

O duduie stabilită în Canada îi îndeamnă pe moldoveni să legalizeze prostituția şi jocurile de noroc pentru a crea în țară o atmosferă financiară binevoitoare.

În loc să luptăm vehement şi crunt cu jocurile de noroc, exponenții societății civile încurajează dezvoltarea lor.

Nata Albot, cea care a şi plăsmuit o asememea idee „revoluționară” pentru a ridica economia țării de pe brânci, probabil, este în neştiință de cauză, ruptă de realitățile moldoveneşti şi nu ştie că jocurile de noroc reprezintă o cataclismă socială distrugătoare pentru familiile moldoveneşti.

Cât este să arunci o monedă într-un aparat de joc şi să apuci norocul de picioare? Dar odată ce ai intrat în hora jocurilor de noroc, automat începe să-ți ardă sângele prin vene, inima să-ți bată în convulsii, iar omul se transformă într-un drogat lipsit de orice scânteie rațională la cerebel.

Începi să stai cu zilele în sălile de joc (într-o sală de joc timpul nu contează), îți arunci ultimul salariu la voia sorții şi vrei să încerci din nou şi nou. Nu te mai gândeşti că în spate ai o familie pe care eşti obligat să o hrăneşti şi să-i construieşti un viitor luminos. Toți banii munciți cu anii îi arunci în goana după un noroc hazardat.

În final rămâii cu buzunarele găurite şi datorii usturătoare pe spinare, iar când pământul îți fuge de sub picioare, fiind drogat totalmente de patima unui noroc invizibil, unii îşi pun în joc familiile. Da, da, femeia devine o monedă şi este aruncată drept răsplată.

Când omul îşi expune familia la risc şi o transformă într-o monedă de schimb, omul nu are dreptul să fie etichetat drept om, dar merită să fie aruncat la pleavă societății. Nu există o decădere morală mai mare decât să-ți distrugi propria familia.

P.S: cât despre legalizarea prostituției. Cel mai bine ar fi să legalizăm prostituția intelectuală din rândul boierimii civile şi să-i forțăm să achite taxe la stat pentru partinazatul şi pupincurismul politic pe care ni-l prezintă sub masca unei echidistanțe false. Începeți revoluționarea prostituției de la voi.
Pace.

Teodor Bucătari

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close