O tânără de 26 de ani, mămică de gemeni, a decedat în Germania. Soțul cere ajutor pentru a o aduce acasă

În februarie a fost diagnosticată cu cancer de ficat, în martie a început lupta cu boala, iar pe 3 august s-a stins din viață, în ziua în care planifica să își boteze gemenii de doar un an și nouă luni. Acesta este povestea Doinei, o tânără de doar 26 de ani care și-a lăsat familia îndurerată. Soțul acesteia, care a rămas singur cu doi copii cere ajutorul celor cu inimă mare pentru a-i aduce corpul neînsuflețit acasă.

„Ce poate fi mai trist decât atunci când îți înmormântezi iubita soție și rămâi la 25 de ani cu doi copii de abia un an și nouă luni. De un an și câteva luni sunt stabilit în Germania cu copiii și soția. Totul mergea bine, fericiți, plini de viață, speranțe și planuri. Asta până într-o zi când viața a devenit un coșmar. Luna februarie a fost una grea deoarece într-o zi Doina a avut febră și credea că e de la răceală. La sfârșit de februarie a fost internată în spital în Germania, iar la începutul lunii martie toate visele noastre au fost spulberate. Doina a fost diagnosticată cu cancer de ficat în formă agresivă și în ultimă stadie. Din martie a început lupta cu această crudă boală, timp de cinci luni. Am luptat și am crezut că Doina mea va supraviețui dar … pe 3 august a decedat, ziua când am decis să ne botezăm copilașii. Nu pot să accept acest lucru, simt că am murit și eu cu ea, dar am doi copii, Robert și Odry, care au nevoie de mine. Oameni buni, vă rog, vă implor, ajutați-mă să îmi aduc soția acasă. E vorba de o sumă enormă pentru mine la moment. Niciodată nu am cerut de la nimeni nimic dar, acum, nu am putere să lupt și să găsesc acești bani. Vă mulțumesc”, a scris Vasile Ipati, soțul Doine.

Compania de funerarii îi cere suma de trei mii de euro, în care sunt incluse costurile transportării, sicriului și cheltuieli de înmormântare. Donațiile pot fi făcute din orice colț al lumii – AICI. Donațiile pot fi făcute și prin SMS.

Expediază un SMS cu conținutul „Ipatii” la:
9002 (abonații Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonații Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close