Cum să reziști mai mult făcand sex: sfaturi de la un sexpert

Tot mai mulți bărbați se confruntă cu problema rezistenței scăzute în pat. Iată câteva trucuri simple care te vor ajuta să prelungești actul sexual, de la un expert în sexologie.

Un celebru urolog de la Universitatea din Washington susține că fiecare bărbat este afectat la un moment dat de ejacularea prematură. Această problemă are consecințe atât pe plan fizic, pentru că actul sexual nu aduce satisfacția dorită, dar mai ales pe plan psihologic, deoarece scade stima de sine. Există, astfel două tipuri de tratament: tratamentul fizic și cel psihologic. Tratamentele fizice te ajută să îmbunătățești senzațiile din timpul sexului, iar cele psihologice elimină stresul sau factorii mentali care stau în calea desfășurării actului sexual.

Poți începe cu biofeedback-ul, prin care poate fi reglat răspunsul corpului la stimuli sau senzații. Cea mai eficientă metodă de biofeedback este de a ajunge până în pragul orgasmului și atunci să te oprești din activitatea sexuală. Aceasta este și cea mai întâlnită metodă.

O altă metodă este cea a strângerii, și anume penisul trebuie strâns sub gland, atunci când simți că urmează ejacularea. Astfel, fluxul sanguin din penis este retras. Ceea ce amână răspunsul ejaculator, fiind o tehnică foarte asemănătoare cu cea prezentată mai sus.

Pentru a reduce stresul tău, începe prin a-ți satisface partenera în primul rând. Adu-o la orgasm, iar presiunea asupra ta va scădea, tu te vei simți mai relaxat și vei putea să te bucuri de sex în voie.

Există, de asemenea, pe piață spray-uri sau loțiuni care desensibilizează anumite zone. Astfel, senzațiile vor fi diminuate, ceea ce te va ajuta să menții controlul mai mult timp. Alternativ, utilizează un prezervativ mai gros, care funcționează în același fel, prin desensibilizare.

Medicul vizat amintește că există și foarte multe pastile care ajută erecția. Acestea sunt perfect legale și foarte eficiente. Multe dintre acestea sunt destinate în principal tratării depresiei. Astfel, aceste medicamente îți pot îmbunătăți starea de dispoziție, ceea ce te va ajuta și în pat.

Dacă ai încercat multe metode care mai de care mai ciudate și nimic nu a funcționat, cel mai bine ar fi să apelezi la sfatul unui specialist.

Începe cu medicul de familie, iar dacă acesta nu are soluția potrivită pentru tine, mergi la un specialist. Astfel, vei putea trata adevărata cauză a problemei.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close