Ambianță plăcută pentru domiciliu tău.

Casa este locul unde ne grăbim să ajungem zilnic după job, este locul perfect în care ne recuperăm pentru ziua următoare, acolo suntem așteptați de cei dragi. Acasă petrecem weekend-ul savurând plăcerea întâlnirilor cu prietenii.

Anturajul din apartament sau casă la sol are un rol esențial pentru odihnă. Unii dintre noi sunt atașați de nuanțe uniforme și monocrome. Alții preferă tot spectrul culorilor, forme bizare cu specific nedefinit sau din contra, stilat în spirit tradițional. Dacă sunteți dornic să întroduceți ceva nou în habitaclu casei Dumneavoastră, Artistul plastic Veaceslav Brașovschi e gată să vă dea o mână de ajutor. El execută la comandă în Chișinău sau oriunde în Moldova – havuzuri si sculpturi murale, basoreliefuri. Grătare pentru foișoare, garduri de piatră decorative.  tel:060165679Basorelief lebede in inimă

Havuzurile interpretate de dumnealui vă vor bucura ochii zilnic cu sclipirea apei, refractând razele solare într-un curcubeu multicolor.

Peisajele și lucrările sale murale sunt atât de reale că vă vor permite să vă transferați virtual în locurile interpretate atât de iscusit de artist.

Grătarele meșterului se încadrează perfect în curțile moldovenilor, creând o ambianță plăcută fără să-și piardă rostul funcțional.

Salut, sunt Slavic . Acestea sunt lucrările mele, poți avea și tu ceva frumos acasă. Nu ezita, sună-mă și comandă o operă de artă.” tel:060165679

Pentru conformitate vă propunem o mini galerie foto cu lucrările executate antecedent:

Aici vedeți fotografii a havuzurilor, basoreliefurilor si grătarelor de curte executate de Veaceslav.

Ambianță plăcută pentru domiciliu tău. înnoit: august 26, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: