Luminează Circul – activitate socio-culturală inițiată de formația Gândul Mâței

Luminează Circul este o iniţiativă socio-culturală de anvergură care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind reabilitarea și protejarea mai multor monumente și clădiri culturale din Chişinău.

Primul obiectiv cultural al proiectului îl reprezintă Arena Mare a Circului din Chișinău. Acțiunea a demarat la inițiativa A.O. ,,Gândul Mâței” cu ocazia aniversării a  20 de ani de la crearea trupei. Relatează diez.md

Prima activitate din cadrul proiectului Luminează Circul prevede organizarea unui eveniment inedit pe data de 5 mai 2017, localizat pe Arena Mare a Circului din Chișinău. Programul artistic va include  un concert muzical susținut de trupa Gândul Mâței, dar și prezentarea unui spectacol de circ, susţinute datorită unei colaborări în premieră dintre formația ,,Gândul Mâței” şi Circul din Chişinău.

În cadrul evenimentului vor fi implicați și alți artiști de importanță națională precum: Roman Iagupov, Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mev și alții.

„Renovarea Circului este un proiect de suflet, căci Circul înseamnă multe clipe fericite din copilăria mea, și cu siguranță – și din copilăria multor conaționali. Sunt impresionat de încrederea și susținerea care a fost manifestată de partenerii proiectului. Împreună, sunt convins, vom reuși să redeschidem larg porțile Circului din Chișinău.”, declară Nicu Țarnă, coordonatorul proiectului ,,Luminează Circul’’.

Suma alocată de partenerii proiectului va fi direcționată către lucrările de reparație primară, care să permită organizarea evenimentul din 5 mai. Totodată, 50% din suma colectată prin vânzarea de bilete, va fi direcționată pentru renovarea Arenei Mari a Circului.

Proiectul este susținut în totalitate de Guvernul Republicii Moldova și în special de Ministerul Culturii, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și Ministerul Afacerilor Interne

Bilete puteți găsi pe iTicket. Prețul figurează între 100 și 350 lei.

Urmărește-mă

Românul

Moderator la newsmoldova.info
Urmărește-mă
Luminează Circul – activitate socio-culturală inițiată de formația Gândul Mâței înnoit: aprilie 14, 2017 de autorul: Românul

Abonează-te la newsletter-ul nostru

%d blogeri au apreciat: