Atac într-o gară din Dusseldorf. Focuri de armă într-o restaurant din Elveția

Atac în gara din Dusseldorf, oraș situat în vestul Germaniei. Cel puțin şapte persoane au fost rănite, joi seară, după ce au fost atacate cu un topor. Momentan, împrejurările în care a avut loc acest atac nu sunt clare și nu se știe dacă este vorba despre un atac terorist. Atacul a avut loc în jurul orei locale 21:00.

Şapte persoane au fost rănite în atacul din gara din Dusseldorf, a anunţat poliţia germană. Autorităţile au oferit primele detalii legate de agresor. Suspectul este un bărbat în vârstă de 36 de ani, care provine din fosta Iugoslavie, locuieşte în oraşul Wuppertal (situat la 28 kilometri de Dusseldorf) şi este descris de autorităţi drept o persoană cu probleme psihice.

Atacul din gara din Dusseldorf a fost unul spontan, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției landului Renania de Nord – Westfalia, pentru Deutsche Welle.


Doi bărbaţi înarmaţi au ucis două persoane şi au rănit o a treia la Basel, în nord-vestul Elveţiei, deschizând focul asupra clienţilor unei cafenele, a anunţat Parchetul din Basel citat de Le Matin, precizând că suspecţii nu au fost prinşi deocamdată. Investigațiile sunt încă în curs de desfășurare, dar un ofițer de poliție a declarat pentru Associated Press: „Acesta este un incident local. Nu are nimic de-a face cu islamiști sau teroriști. „

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close