Vrei sa faci bani din scris articole pentru newsmoldova.info?

Vrei sa faci bani din scris articole pe net?

Dacă vrei să faci bani din scris articole, află că suntem intotdeauna in căutare de articole de calitate. Daca te pricepi la unul dintre domeniile listate mai jos, poți contribui și tu.

Pentru că punem calitatea mai presus de orice, condițiile pentru ca un articol să fie publicat pe site sunt următoarele:

Articolul trebuie să conțina între 500 și 1000 de caractere, articolul  va avea obligatoriu o imagine personalizată și descrisă, dacă este preluată, se va menționa sursa,
conținutul trebuie să fie original și să nu fie prezent pe alt site, moderatorii verifică plagiatul prin intermediul unei programe, apoi articolul este publicat.
Subiectele abordate trebuie să fie in concordanță cu tema noastra generală, și anume: actualități, economie, marketing, social,caritate, cultură, străinătate it, gastronomie, turism, precum și regionalizme în conformitate cu categoriilile de pe site.
Regula de mai sus poate fi trecuta cu vederea daca articolul este de o calitate exceptionala

Dupa lista noastră de conditii vin si beneficiile tale:

Pentru fiecare articol publicat primesti 1 euro.
Dupa 5 articole publicate, devii contribuitor și primești 2 euro pe articol; in plus ai posibilitatea de a introduce in textul articolului tau 1 link spre site-ul tau personal, sau spre un site pe care doresti sa-l promovezi, contribuitorii primesc: adresa de mail personalizata cu sufixul @newsmoldova.info, valabila un an calendaristic de la data publicarii ultimului articol, cont de autor pe site pentru a scrie urmatoarele articole direct in interfata site-ului (acest din urma detaliu te lasa sa iti semnezi articolele cu numele tau real, daca doresti)
Pentru contribuitorii: plata pentru fiecare articol este valabila doar in cazul in care link-urile inserate in pagini nu sunt de tip afiliere.

Ca să trecem la treabă ești invitat sa te alaturi echipei noastre.

Daca te pricepi la ceva si vrei ca lumea sa știe despre asta, noi iți oferim posibilitatea de a te afirma, și de a caștiga bani din scris articole.

  • Eliminaţi rutină unui job de la 9 la 5, sunteţi propriul şef şi beneficiaţi de câştiguri generoase, puteţi câştiga mai mult decât un director lucrând de acasă sau chiar de la servici dacă jobul actual va permite asta.
  • Scoateţi la lumina creativitatea şi talentul dvs şi vă puteţi dezvolta portofoliul profesional.
  • Programul de lucru este flexibil, puteţi lucra oricând aveţi câteva momente libere, existând posibilitatea de a lucra de acasă sau din orice alt loc unde aveţi timp liber, un calculator şi internet.
  • Redactorul nu are o normă fixă şi câştigă atât cât doreşte să muncească respectiv este plătit în funcţie de numărul de pagini realizate.

Pentru un dialog cu moderatorii site-ului cu privire la metodele de scriere și plată, există pagina Contact.

Scrie si tu acum!

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns