România: Peste 95% dintre protestatari nu au citit textul ordonantei

România protestează. După o evaluare independentă, peste 95% dintre protestatari nu au citit textul ordonantei impotriva careia protesteaza.

Conform unei evaluari independente. Despre care vor apare mai multă informație în zilele ce urmează, peste 95% dintre protestatari nu au citit textul ordonantei impotriva careia protesteaza.

Și foarte multi dintre ei nu stiu daca este vorba despre amnistie sau grațiere, nu stiu nici daca este vorba despre una sau mai multe ordonanțe.

De asemenea peste 90% dintre cei ce au ieșit la protest nu stiu ca si guvernul Ciolos a modificat codul penal prin ordonanta sau ca insasi DNA a fost infiintata prin ordonanță de urgență.

Tinerii precizeaza ca nu obțin niciodata sau foarte rar informatii din presa sau TV iar in proportie covarsitoare se informeaza dupa retelele de socializare.

Petse 80% recunosc ca ei citesc doar titlurile fara sa acceseze continutul unor informatii . Conform acestor date se pare ca ei sunt mult mai putin informati decat votantii PSD care sunt mari consumatori de TV si presa.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close