Câștigă o bursă de 9000 de lei cu aptitudinea ta de fotograf.

Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” a anunțat un concurs de burse destinat fotografilor, valoarea fiind de 9000 de lei.

Motto :”Câștigă o bursă de 9000 de lei cu aptitudinea ta de fotograf.”

Participanții urmează să realizeze o serie de reportaje foto cu tematică socială și vor avea la dispoziție trei luni pentru a documenta fotografic subiectele stabilite de comun acord cu organizatorii.

Scopul concursului este de a promova fotografia documentară în spaţiul media din Republica Moldova și încurajarea fotografilor de a reprezenta realitățile sociale din țară, documentându-le în timp.

La concurs pot participa lucrările semnate atât de fotografi profesioniști, cu experiență de lucru în fotojurnalismul social sau fotografia documentară, cât și de fotografi amatori sau studenți de la facultăți de profil.

Penru a participa la cuncursul pentru bursă de 9000 de lei e necesar sa perfectezi dosarul personal.
Dosarul de înscriere va include:
Curriculum Vitae actualizat;
Minimum 10 fotografii relevante pentru concurs (sau link activ la ele);
3 propuneri de subiecte sociale pe care fotograful ar dori să le documenteze în cadrul proiectului.

Perioada trimiterii aplicațiilor. Înscrierile sunt deschise în perioada 07 – 20 februarie 2017 (ora locală 17:00). Aplicațiile pot fi trimise la adresa oamenisikm@gmail.com. În subiectul e-mail-ului trebuie de indicat: Dosar burse pentru fotografi.
Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe 24 februarie 2017.

O parte din lucrările realizate de fotografii selectați vor fi expuse concomitent în cadrul unei expoziții naționale, care va avea loc în luna iulie 2017 în trei orașe din țară.
Redacția „Oameni și Kilometri” nu își asumă cheltuielile legate de procesul de documentare, acestea rămânând la latitudinea fiecărui participant. Pentru mai multe detalii, contactați coordonatoarea de proiect, Polina Cupcea, la numărul de telefon – 069823878.
Bursele sunt acordate în cadrul proiectului „SUPPORT TO PUBLIC ASSOCIATION OF REPORTERS „OAMENI SI KILOMETRI” NGO” de către European Endowment for Democracy.

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close