Sandu: Acordul de Asociere are numeroase efecte pozitive

Promisiunea lui Dodon făcută Kremlinului este o dovadă clară de trădare a interesului Moldovei și moldovenilor. Este părerea liderului PAS, Maia Sandu.

La multiplele întâlniri pe care le-am avut, nu am cunoscut niciun cetățean care să ceară anularea Acordului de Asociere. Am întâlnit, în schimb, mulți oameni îngrijorați de sărăcie, de corupție, de lipsa locurilor de muncă bine plătite, de pensiile mici, de prezența trupelor rusești pe teritoriul Republicii Moldova și de multe alte probleme apăsătoare.

Promisiunea lui Igor Dodon de anulare a Acordului de Asociere, făcută Kremlinului, este o dovadă clară de trădare a interesului oamenilor acestei țări. Acordul de Asociere are deja numeroase efecte pozitive pentru noi toți. Alte beneficii ale implementării acestuia se vor simți în timp. Pe de altă parte, corupția, sărăcia, migrația au fost aici cu mult înainte de obținerea Acordului de Asociere.

Anume aceste griji îi preocupă pe oameni. Anume la rezolvarea lor ar trebui să muncească Președintele țării. Dar pentru că Dodon nu vrea să lupte cu Plahotniuc și cu sistemul creat de acesta, luptă cu Acordul de Asociere. Plahotniuc, la rândul lui, obsedat de ideea să devină “erou național”, se declară mare “apărător” al vectorului european. Din păcate, acest circ ne costă scump. A punctat Maia Sandu.

 

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Lasă un răspuns

Close