Acest colaj video este dedicat diasporei

Colaj video creat recent și dedicat diasporei!

Diaspora la scrutinul din 13 noiembrie a fost activă ca niciodată, sau mobilizat să-și voteze viitorul, au inițiat comunități online ca să se ajute reciproc – ADOPTĂ UN VOT!

[notice]Au parcurs sute, chiar și mii de kilometri ca să-și exercite dreptul la vot.[/notice]

Nu toți însă au reușit, din mai multe motive, principalul lipsa buletinelor de vot.

Pentru acest efort face de mulțumit, mai jos vă propun un colaj cu mulțumiri aduse diasporei.

Galina Pereira către reprezentanții diasporei din Moldova
Galina Pereira
DRAGA DIASPORA – CONCETATENII NOSTRI de PRETUTINDENI,
majoritatea din voi EROI ai neamului, care ati facut cu totii un efort fara precedent si ati demonstrat ca va iubiti cu adevarat TARA, ca nu sunteti indiferenti de soarta ei, ati demonstrat ca chiar si de la distanta se pot face lucruri mari atunci cand Patria va chiama si este in pericol!!
Voi sunteti aceia care cu eforturi incredibile ati parcurs mii de kilometri, ati investit in aceste alegeti foarte mult timp, efort si chiar ati inchiriat avioane, autocare, v-ati mobilizat si ati oferit tot ce v-a stat in puteri: casa, masa, locuri in transport pentru a se deplasa impreuna cu voi si alti concetateni, asa cum se procedeaza intr-o familie mare!!
Voi, sunteti cei, care a-ti dat o LECTIE de PATRIOTIZM celor de acasa, ramasi in tara si multi din ei fiind ajutati si intretinuti cu banii trimisi tot de la voi!!!!
Acum, dupa ce cu totii stim rezultatele Alegerilor Prezidentiale din 13 noiembrie 2016, sper ca parintilor, fratilor, copiilor si prietenilor care au votat impotriva voastra sa le fie rusine! Avand aceasta situatie, reese ca voi nu numai ca ati fost impusi de situatia din tara ca sa plecati, ca sunteti printre straini, dar si tradati de cei apropiati ramasi acasa!
Mie i-mi pare foarte rau de tot ce se intampla, eu va inteleg frustrarile pe care le aveti si tot ce simtiti, dar mai presus ca orice, acum prevaleaza UNIREA si PUTEREA de care ati dat dovada, de PATRIOTIZMUL si DEMNITATEA pe care ati demonstrat-o LUMII INTREGI!!
PARINTII si TARA nu se aleg, ni se transmit prin MOSTENIRE!!
Acum ca nici odata suntem cu totii ”conectati” si trebuie sa ne mobilizam mai departe la fapte mari!
Va aduc pe aceasta cale cele mai sincere multumiri FAMILIEI DIASPORA!! Celor care sunteti alaturi de noi, Platforma Demnitate si Adevar! Mari multumiri celor care si-au adus aportul la sectiile de votare de peste hotare, membrilor comisiilor si observatorilor!!
Le multumesc foarte mult celor care permanent i-mi sunt alaturi si se implica la toate activitatile Platformei Demnitate si Adevar Diaspora.
Vreau sa numesc prietenii devotati ai Platformei Demnitate si Adevar Diaspora, dar ma tem ca nu cumva sa-mi scape cineva din vedere si mai bine las loc ca ei singuri sa se recunoasca in acest mesaj de multumire si recunostinta!

Românul

Moderator la newsmoldova.info

Close